dimecres, 14 d’agost del 2013

-WHATS... QUÈ?

Saps? Fa un parell de dies que no visc sinó en un neguit, que em té, literalment, enganxada al mòbil.
Fins ara m'havia resistit. He sigut de les que no volia telèfon mòbil.
Acostumades, les de la nostra edat, en la nostra joventut, a anar pel món sense telèfon i sense telèfon a casa (hi havia centraleta de telèfons al poble i només quatre privilegiats en disposaven de fix). La nostra independència era total, quan érem a estudiar a la ciutat, i la dependència familiar controladora era, sortosament, només el cap de setmana.
-Ai! El mòbil! Ara començo a entendre aquesta munió de joves, i no tant joves, que en les trobades familiars, al restaurant, a la reunió, al concert, davant la tele...i a qualsevol lloc del món, amb un desfici insaciable no paren de moure els dits polzes talment les taquígrafes del Congrés.
El cuquet de la comunicació, la fam de ser i estar a mil llocs a l'hora, de captar amb aquesta mini càmera el moment i esbombar-lo als quatre vents.
I jo, que m'he fet poeta per expressar emocions, estic al·lucinada amb aquest llenguatge a base de carones que riuen, ploren, suen, s'estressen, petonegen, fan llengotes... i et diuen en un tres i no res com estàs; o amb una simple imatge pots felicitar o no dir res perquè l'altre et comunica que està volant.
Fa dos dies que no visc. Em sento, a les meves seixanta (i...) primaveres, com una adolescent que no pot viure sense les amigues i que no veu l'hora de deixar-les ( a l'hora d'acomiadar-nos ens passàvem l'estona acompanyant-nos a casa. Quantes coses teníem a dir-nos!)
Amb el whats... em passa això!
No sé si és bo o dolent. No sé si ho resistiré.
De moment és un revival i un no parar. És l'estiu i tinc tot el temps pels amics.

4 comentaris:

  1. Genial Teresa, em passa el mateix però jo no ho sé explicar tant bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Montse, penso que les nostres iaies devien tenir unes sensacions semblans amb el telèfon(audio). La comunicació immediata a tanta distància.

      Elimina
  2. Fa temps que patim la febre del mòbil, però això del whats, és increïble, tothom i cau de quatre grapes! Molt d'acord amb tu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Trobo que és molt addictiu. De moment.Veurem que passa al Setembre. Ara ens trobem al whats..., també.

      Elimina