dilluns, 20 de desembre del 2021

POSTAL PER ACOMIADAR L'ANY.

 


9 comentaris:

  1. Una postal molt bonica amb aquest paisatge tan encisador.
    Molt bones festes i bona entrada d'any!

    Aferradetes, Teresa.

    ResponElimina
  2. Amb aquest paisatge, sembla que no hi pugui haver cap mal any ni cap maltempsada… però com que no és ben bé així, us desitjo el millor per aquestes festes i per l'any que començarà aviat. Molt bon 2022!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És el que té el paisatge i la natura, quan ens atrapa. Si més no ens distreu de les cabòries i ens ajuda a tornar a lloc. També que passeu uns bons dies de Nadal, Reis, Cap d'Any i un bon any 2022.
      Petons, Carme.

      Elimina
  3. Pedralluna.
    Bones Festes. Quan tornem a veure una lluna plena serà l'any que ve. Que us sigui generosa la lluna. Que sigui compassiu el 2022.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperem, esperem...amb aquesta esperança estem. Per tots, Xavier, que sigui generosa l'una i compassiu l'altre. Bones festes i bon any!

      Elimina
  4. Què és més bell, el Nadal o la lluna? Junts fan molt de goig!
    Bones festes!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Helena, la lluna ens visita sovint i ens sorprèn encara. Nadal, un cop l'any, és una emoció, diria, d'amor en companyia. La bellesa hi és diferent. Bones festes, Helena!

      Elimina
  5. Hola Teresa, no he pogut posar cap post de felicitció, perquè el meu ordinador no va gaire a l'hora...Aprofito per felicitarte aquí!

    Que tinguis un bona sortida i entrada d'any i que l'esel de Nadal il,lumini cada dia del 2022, amb pau, salut i alegria!
    Preciosa la teva postal.

    ResponElimina