dilluns, 12 d’abril del 2021

PER SANT JORDI UN NOU CONTE DE LA BRUIXA DE PERAFITA


Un nou conte de fil i canya de La Bruixa de Perafita, està a punt, a punt de sortir del forn. És el sisè volum i amb el nom I l'Aseret : Diàlegs de confinament . La  presentació oficial, si no ens prohibeixen  celebrar Sant Jordi, serà el 23 d'abril, a la Plaça de Sant Antoni de Perafita. Com que no es aconsellable muntar la Rebotiga de la Bruixa, enguany farem una paradeta. Durant el matí ho aprofitarem per explicar el conte a la quitxalla de l'escola i de l'escola bressol i al públic més contista.

En aquest nou conte  els Mixus són els protagonistes, a més a més d'algun altre animaló. Tot plegat perquè fa un any que tenim l'Aseret desapareguda, va enviar una carta als Mixus dient que com que ja tenia una edat, no sortiria de l'armari i que se n'anava a investigar amb les bruixes i bruixots de bona fe, per trobar una fòrmula màgica per aturar el virus maligne que ens té a tots amargats. La veritat és que hores d'ara no n'hem tingut cap més notícia i tant els Mixus com les amigues i com els mateixos autors no sabem que està passant. Ens té amb l'ai al cor! A veure si abans del dia de Sant Jordi dóna senyals de vida. Ai, quina dona!

Vegeu el cartell, fet per Caruca Ballesteros, de la Festa de Sant Jordi a Perafita. L'Associació de Famílies de l'Escola Heurom de Perafita són els encarregats d'animar la Diada del Llibre amb parada i roses.


I també podeu veure l'exposició L'Art d'il·lustrar contes : La Bruixa de Perafita, al Centre Cívic d'Olost : Espai Perot Rocaguinarda. Vegeu-ne el programa aquí

3 comentaris:

  1. Espero que el Sant Jordi vos vagi molt bé.
    Un cartell molt maco.

    Aferradetes, Teresa.

    ResponElimina
  2. Fa dies que no segueixo l'Aseret amb les seves anades i vingudes, aquesta setmana penso posar-m'hi, segur que ens donarà una sorpresa...I les orenetes ? ara ja en deveu tenir els carrers plens!!!
    Petonets, Teresa.

    ResponElimina