dissabte, 28 de setembre del 2024

5a TROBADA D'ESCRIPTORS, IL·LUSTRADORS, LLETRAFERITS I AMANTS DELS LLIBRES A PERAFITA.

 

Esperem poder-nos trobar una altra vegada al Parc de la Font Nova de Perafita en la 5a Trobada d’Escriptors, Il·lustradors, Lletraferits i Amants dels Llibres. Serà el diumenge, 20 d’octubre en una matinal de 9 a 1 del migdia. En cas de pluja seria al Pavelló.

La colla organitzadora i col·laboradora podem estar contents d’arribar a la cinquena edició d’aquesta trobada i també festa, singular. L’hem vist a créixer i això ens il·lusiona.

Us convidem a passar el matí amb nosaltres. A partir de les 9 ja hi trobareu les parades més matineres i l’espai ben guarnit per la Caruca Ballesteros i pels col·laboradors. Un bon moment per parlar, per parar, retrobar-nos, saludar-nos, conèixer-nos, veure les nostres novetats que déu n’hi do, o cercar a les parades de llibres de vell quin tresor hi descobrim, qui sap! Temps per fer un mos típic perafitenc.

A les 11 i fins la 1, la colla d’autors, escriptora i il·lustradora, presentem les nostres obres, les acabades de sortir del forn editorial o que ja fa un quan temps que són al mercat o si més no, perquè ens agraden, us les mostrem. Narrem, contem, recitem, cantem i ensenyem. Som una colla ben diversa i això ens fa especials i atractius i per a tots els públics.

Per tot plegat, fa que aquesta trobada sigui una festa. I en el marc del Parc de la Font Nova ens sembla el lloc ideal per acollidor i prou gran per moureins-hi amb comoditat i respecte.

Us hi esperem una altra vegada o si encara no heu vingut mai, aquesta és una bona ocasió per estrenar-vos!

La colla organitzadora: Ocells, Mixus, Senglars i Cocodrils.

.Per a més informació podeu llegir l'entrevista que ens feu Pol Asensi per a La Rella, publicació quinzenal del Lluçanès.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada