dimarts, 11 de juliol del 2023

4a TROBADA D'ESCRIPTORS, IL·LUSTRADORS, LLETRAFERITS I AMANTS DELS LLIBRES.Novament i aquest any, escriptors, il·lustradors, lletraferits i amants dels llibres ens tornarem a trobar al parc de la Font Nova de Perafita el divendres 21 de juliol.Serà una matinal lletraferida per a qui vulgui fruir amb tota la colla a qui agrada escriure, dibuixar, dir, mirar, escoltar i compartir llibres, històries i paraules.

Cada trobada és una sorpresa, agombolada amb el toc imaginatiu i fantasiós de la Caruca Ballesteros. Creadora de mons màgics convida a petits i grans a participar en aquesta festa original.

A partir de les 9 del matí  ja ens hi trobareu i podreu gaudir d’un esmorzar perafitenc. Mentre autors i il·lustradors anem posant a punt les parades amb les novetats i obres.Temps per parlar, per mirar, per descobrir i per firar-nos. És un bon dia  per tenir a l’abast les obres de cadascú.

A les 11 començarem el recital i les presentacions. Poesia, contes, històries, records, cançons o parlarem dels nostres llibres i sempre hi ha lloc per alguna sorpresa. Ens han confirmat la seva presència: Núria Armengol, Ton Baig, Gerard Bosch, Ramon Breu, Eloi Casadevall, Coattica, Enrique Collado, Joan Dalmau, Mercè Escardó, Ramon Gabarrós, Anna Gorchs, Roser Iborra, Mar Pujol, Roser Reixach, Josep Riera, Teresa Saborit, Ramon Soler, Subi, Fede Tormo, Lluís Vila.I el grup d’Olost que està fent memòria de la seva gent en un llibre que aviat tindrem a les mans.

De parades de llibres de vell, hi haurà la de la Núria Brunet. Si algú té ganes de fer parada  de llibres de vell per vendre, compartir o intercanviar, que ens ho faci saber abans del dia 19 de juliol (a la Leti: perafitabiblio@hotmail.com, o a mi, Teresa: teresa.ribera@gmail.com).

Ho organitzem i ho coordinem: en Nan Orriols, la Leti Caballé i una servidora que som Els Ocells, mixus, senglars i cocodrils. Tenim l’ajuda i col·laboració de l’Ajuntament de Perafita i l’empenta del Club de Lectura de Perafita i dels més petits de tots, els nens i les nenes de l’Escola Bressol i de l’Escola d’Estiu.

US HI ESPEREM!

                                                         Teresa Ribera i Icart

.Cartell de la Caruca Ballesteros.

3 comentaris:

 1. Una bona iniciativa.
  Molts èxits i que tingueu bon temps.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

   Elimina
  2. Gràcies Xavier. Si voleu venir al Lluçanès i acompanyar-nos, sereu benvinguts i us farem un lloc lletraferit.

   Elimina