diumenge, 10 de juliol del 2022

3a TROBADA D'ESCRIPTORS, IL·LUSTRADORS, LLETRAFERITS I AMANTS DELS LLIBRES.


El divendres 22 de juliol, ens trobarem en una nova matinal al Parc de la Font Nova de Perafita. Lletraferits, escriptors, il·lustradors i amants dels llibres de nou o de vell, enguany canviem de parc tot fugint del soroll de la carretera.

La Caruca Ballesteros ens guarnirà l’indret amb el seu toc personal i màgic per quan a les nou comenci la trobada, ens hi sentim més que encantats de la vida i que autors, paradistes de llibres de vell i visitants, ens hi trobem com a casa.

Mentre ens retrobem i parlem, posem llibres i dibuixos a punt, fem un esmorzar perafitenc.

A les 11 començarem el recital i les presentacions. Poesia, contes, cançons, parlarem dels nostres llibres i sempre hi ha lloc per alguna anècdota i…Amb el nostre públic més fidel i qui ens vulgui venir a veure per primera vegada. Tothom hi és benvingut perquè escriure, dibuixar, llegir, dir en veu alta, escoltar i interpretar la paraula, són uns dels plaers més apassionants de la vida i en companyia són una festa. 

Ens han confirmat la seva presència un any més: Ton Baig, Gerard Bosch, Ramon Breu, Eloi Casadevall, Joan Dalmau, Ramon Gabarrós,  Xevi Pujol, Josep Riera, Gabriel Salvans, Montse Serra,  Subi, Fede Tormo i Lluís Vila. I s’estrenaran: Núria Comasòlibes, Roser Iborra, Olga Molina, Mar Pujol, Roser Reixach, Neil Sabatés i Ramon Soler.  

De parades de llibres de vell, hi hauran la Núria Brunet, Costa llibreter i Fede Tormo. Si algú té ganes de fer parada  de llibres de vell per vendre, compartir o intercanviar, que ens ho faci saber abans del dia 19 de juliol (a la Leti: perafitabiblio@hotmail.com, o a mi, Teresa: teresa.ribera@gmail.com).

Ho organitzem i ho coordinem: en Nan Orriols, la Leti Caballé i una servidora que som Els Ocells, mixus, senglars i cocodrils. Tenim l’ajuda i col·laboració de l’Ajuntament de Perafita i l’empenta del Club de Lectura de Perafita i dels més petits de tots, els nens i les nenes de l’Escola Bressol i de l’Escola d’Estiu.

P.D. Permeteu-me, estem treballant per poder presentar el setè conte de La Bruixa de Perafita :  Un, tres, cinc, set: Bruixa!

 

2 comentaris:

  1. Sou un poble que estimeu la cultura i de tant en tant feu alguna festa literària, us felicito! Ara que vigileu amb la calor, que sembla que no ens vol donar treva!!!.
    Petonets, Teresa.

    ResponElimina
  2. Que us vagi molt bé. Aquestes iniciatives mantenen viva la cultura. I si convé la revifen.

    ResponElimina