dimarts, 19 d’abril del 2022

SANT JORDI 2022 A PERAFITA

 

A punt per gaudir d'un altre Sant Jordi a la Plaça de Sant Antoni de Perafita.
Si voleu saber de la Rebotiga de la Bruixa  feu un clic al cartell de la Caruca Ballesteros i entrereu a l'Altra dimensió.

5 comentaris:

  1. A Perafita sempre a primera fila quan es parla de cultura i sobretot quan és una festa tan nostrada com Sant Jordi...M'encanta aquest caetell que heu fet anunciant als vilatans i als foranis lletraferits , les coses importnts ue podreu gaudir aquell dia...Em trec el barret davant d'aquesta Santa Jordina!!!
    Petonets, Teresa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperem una Santa Jordina ben esplèndida. encara que el temps no ens acompanyi. Per si de cas, la Bruixa envaeix la Biblioteca. Privilegi de fetillera! Bon Sant Jordi, M.Roser.

      Elimina
  2. Teresa, estic molt content de que ens haguem conegut personalment. Les hores isarddes per a mi han estat hores felices per la teva presència i la del teu home, i la de tantes altres persones que ens van acompanyar.
    Bon Sant Jordi als de Perafita, us el mereixeu.

    ResponElimina
  3. Em va agradar poder-hi ser. Nosaltres també som d'espais oberts i natura, en Marià de sempre ha estat caçador de pedres. Paraules i natura, bons indrets per compartir. Gràcies pel teu llibre.

    ResponElimina
  4. Bon Sant Jordi, Teresa, estic contenta d'haver-te vist!

    ResponElimina