dilluns, 29 de gener del 2018

PASSEJANT-ME PER L'ALTRA DIMENSIÓ : UN NOU CONTE DE FIL I CANYA.

    I ja està en edició un nou conte de fil i canya de la Bruixa de Perafita. Esperem poder-lo oferir al públic que s'acosti a Perafita la propera festa de la Candelera, que celebrarem diumenge dia 4 de febrer.
   Aquest nou conte es titula El secret de Can Barrina : O l'origen d'una bruixa i  potser ja l'heu seguit pel bloc La Bruixa de Perafita que s'hi arriba des d'aquest mateix bloc poètic des de la columna d'enllaços tot entrant a L'altra dimensió.
   Us convido a fer una passejada per aquest bloc màgic i  si us agraden els contes de la vora del foc però també la història , la tradició i el saber popular, segur que us agradarà. També podreu conèixer una mica més una bruixa d'ara , si és que les bruixes tenen edat. I esclar, podreu llegir els dos contes.
Entre els dos contes hi ha la participació a través dels comentaris del bloc i  tot un conte , que no és meu sinó de dos perafitencs lletraferits, per resoldre un primer problema que se li planteja a la Bruixa de Perafita i que no us explicaré, l'haureu de llegir. De totes maneres, els Mixus del cartell us donaran pistes.
   N'anirem parlant. De moment ens trobareu amb en Gerard BR, que n'és l'il·lustrador,a la fira de la Candelera, diumenge al matí.
 

4 comentaris:

  1. Esperarem el conte per comentar-lo Teresa.
    Bona feina!

    ResponElimina
  2. Xavier, els dos contes de la Bruixa de Perafita ja es poden llegir al seu bloc. Sí la imaginació no falla, aquesta bruixa té ganes de fer tronar i ploure, literariament parlant.

    ResponElimina
  3. Ja saps que segueixo a la Brixa de Perafita... o sigui que tu ves escrivint i jo aniré llegint! A veure si aprenc a fer algun encanteri.
    Potser convertir algú en gripau!!!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Màgia de la bona! A veure si aquesta Bruixa ens dóna algun cop de mà. Gràcies per llegir-la, M.Roser.

      Elimina